Door een toename van het aantal besmettingen met het coronavirus op Curaçao is er een verhoogd risico. De kleur van Curaçao is daarom aangepast van ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen).

Het RIVM vindt het niet noodzakelijk dat huidige bezoekers direct terugkeren. Als u vanuit Curaçao terugkomt in Nederland gaat u 10 dagen in thuisquarantaine. Bijgaande kaart wordt geactualiseerd, afhankelijk van de ontwikkelingen.

Voor de laatste ontwikkelingen op het eiland, volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws. Zie voor meer informatie, ook over inreisbeperkingen, de rubriek ‘Coronavirus’.

Share:

administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.